Ontdek onze huizen te koop

Feys Building - Zedelgem - Te koopWil u huizen te koop in Zedelgem vinden? Ook dan bent u bij Feys Building aan het juiste adres. Deze solvabele bouwpartner beheert een aantal woningen of appartementen  die momenteel of in de nabije toekomst te koop staan.

Materialen van hoogstaande kwaliteit

We hebben deze appartementen en huizen te koop in Zedelgem en ruime regio zelf gebouwd, waardoor we de allerbeste kwaliteit kunnen garanderen. Bovendien kunnen we u op die manier tot in de kleinste details inlichten over deze woningen.

Bekijk de fotogalerij

Duik in de fotogalerij met alle beschikbare woningen of appartementen en contacteer ons voor een vakkundige uitleg. Feys Building uit Zedelgem kent al jaren de klappen van de zweep. Voldoen aan alle wensen van de klant is bij ons dan ook topprioriteit! Wist u dat u bij Feys Building ook terecht kan om uw nieuwbouw van de grond te tillen? Of het renovatiewerk aan uw woning of appartement met een gerust hart te laten uit te voeren?

Contact opnemen

Neem gerust contact voor meer informatie. We zijn ook regelmatig op zoek naar nieuwe werknemers. Bekijk zeker onze vacatures.